Крупието Злати Златев, който е с обвинение за участие в

...
Крупието Злати Златев, който е с обвинение за участие в
Коментари Харесай

Крупието, участвало в обира в Пловдив, на свобода срещу 10 000 лв.

Крупието Злати Златев, който е с обвиняване за присъединяване в обира на казиното в " Тракия ", където работи, излиза на независимост против парична гаранция от 10 000 лева Решението за това е на Пловдивския апелативен съд, който обаче остави в ареста директния причинител на грабежа Иван Тръненски.

Срещу двамата е повдигнато обвиняване, че на 05.12.2021 година са отмъкнали 26 000 лева от игрална зала в ЖР „ Тракия “, като Тръненски е направил действието при изискванията на рисков рецидив.

Съдът реши, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение за съпричастност към грабежа на Тръненски, а за Златев от данните по делото може да се направи изводът, че неговата роля е на помощник.

Апелативните магистрати решиха, че при по-лека мярка за неотклонение от " задържане под стража " има заплаха Тръненски да извърши ново закононарушение, като тя произтича от многочислените му осъждания - 13 присъди до момента, като последното наказване отнемане от независимост е изтърпял през ноември 2020 година

За Златев съдът одобри, че няма заплаха от осъществяване на закононарушение или укриване при по-лека мярка за неотклонение от " задържане под стража ". Съдът му наложи възбрана за овакантяване на страната.

Определението на Апелативен съд – Пловдив, е дефинитивно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР