Крупен обир е извършен в обект на верига за бяла

...
Крупен обир е извършен в обект на верига за бяла
Коментари Харесай

Крупен обир в обект на верига за бяла техника в Пловдив

Крупен грабеж е осъществен в обект на верига за бяла техника в ПловдивПолицията е извела всички чиновници от складовете и комерсиалните обекти и ги е затворила за гости.

По първична информация липсва скъпа техника, част от откраднатите артикули са най-нови модели телефони - iPhone и други известни марки.

Обектът е ситуиран в ритейл парка на централен пловдивски бул. " България ". Обирът е станал в интервала сред затварянето на комерсиалния комплекс на 1 юни през вчерашния ден и 10 часа през днешния ден сутринта. За него първи научават чиновници на магазин " Пепко ", който също е обран.

" Няколко продавачки от магазин " Пепко " през днешния ден пристигнаха на работа и първи откриха, че магазинът е обран. Полиция пристигна на мястото и магазините на " Зора " и " Пепко " бяха отцепени ", описват пред TrafficNews продавачки в прилежаща дрогерия.

На този стадий има едно несъмнено - крадците са проникнали от задните складови помещение на магазините. Все още се открива какво тъкмо е взето от обектите и складовете на двете вериги, като се смята, че някои от касите също са били цялостни.

Според хора в региона е невероятно обирът да е станал през бул. " България ", като най-вероятно крадците са употребявали ливадите зад ритейл комплекса, където има черни пътища, водещи към крайречния бул. " Марица " - Север.

Иззети са записи от камерите в региона. Полицаи не престават да претърсват, както обектите, по този начин и региона наоколо. Магазините са затворени, а чиновниците стоят извън.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР