Крум Зарков няма да е министър на правосъдието в поредното

...
Крум Зарков няма да е министър на правосъдието в поредното
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Антон Станков сменя Крум Зарков като министър на правосъдието?

Крум Зарков няма да е министър на правораздаването в следващото служебно държавно управление на Румен Радев, което се чака да бъде оповестено на следващия ден или в петък, научи Lupа.bg от чудесно осведомен източник от Президентството. Заради фиксацията си против основния прокурор Иван Гешев, Зарков си завоюва много рецензии и обвинявания, че работи в синхрон с Демократична България и Политическа партия.

Освен това президента не желал да остава чувството, че залага на Крум Зарков във вътрешнопартийната му борба за Българска социалистическа партия с Корнелия Нинова. Затова в новото служебно държавно управление е поканен различен изтъкнат правист - Антон Станков, твърди източника на Lupa.bg. Станков е бил министър на правораздаването в държавното управление на Симеон Сакскобургготски и се употребява с добра известност. Той се гордее и с това, че е масон.

В последните години Антон Станков работи като юрист. Напоследък името му нашумя като бранител на актрисата Диана Димитрова. Звездата от сериала " Откраднат живот " ангажира точно него, с цел да я съставлява пред органите на реда в възможното възбуждане на дело за побой, който й е нанесъл сътрудник на снимачната площадка (и Димитрова, и Антон Станков не посочват името му директно, само че се знае, че става дума за Юлиан Вергов). Покрай общата им работа потегли мълва и за интимна случка, само че и Станков, и Диана Димитрова отхвърлиха и заплашиха със съд медии, които тиражираха клюката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР