Крум винаги е предизвиквал интерес - било с песен, видеоклип,

...
Крум винаги е предизвиквал интерес - било с песен, видеоклип,
Коментари Харесай

Крум: Пуснах език на Сузанита и ме обвиниха в педофилия!

Крум постоянно е предизвиквал интерес - било с ария, видеоклип, изявление или друга медийна изява. Сега още веднъж разбуди духовете с парчето "Барабана " в дует с малолетната тийнсензация Сузанита. Освен това двамата показват фриволно държание, което докара до набеждаването му за педофил. 
Репортер се срещна с артиста, който преди години направи изострен завой от попстила към попфолка, с цел да научи повече детайлности за връзките му с дребната щерка на Орхан Мурад. Възползвахме се да го попитаме и за големия скандал с музикалната компания на македонския хитмейкър Оцко, който го упреква в нейната кражба. Получи се забавен диалог, а Крум е повече от прям, какъвто е всякога за читателите на "Шоу ".
- Крум, по какъв начин се събрахте със Сузанита в общо парче? 
- Преди песента със Сузанита пуснах една балада, в която присъединяване взе моята колежка Емилия. Това е първата ария след една дълга пауза от съвсем година. Паузата я направих неслучайно - бях зациклил и не ми се получаваше както желая. Реших да спра - да не върша нищо, в сравнение с да се посрамвам. Исках да трансформира нещо в музиката си и попаднах на "Барабана " от Мартин Биолчев. Прозвуча ми съвременно, от новата вълна. Почти целият текст беше написан и въпреки да не е доста свястно, има запаметяващи се изречения. В днешните части се редят гъзарски изречения без кой знае какъв смисъл. Притеснявах се от стартирането на това парче, тъй като не знаех дали хората могат да ме възприемат по този метод. Прецених, че една част от парчето ще пасне на млада и съвременна мацка, която е забавна сега, и да се котира и в двата жанра. Свързах се с родителите на Сузанита, тъй като е малолетна и всичко минава през тях. Отидох в Пловдив, запознахме се и те незабавно харесаха песента. Всичко доста бързо стана, за 4-5 дни направихме плана. 
- Обвиняват те в педофилия, защото разгласява клипче, на което пускаш език на Сузанита? 
- В днешно време доста бързо се развива младежта и съм сигурен, че този мой език не я е стреснал и изненадал. Ако я усещам като дете, по никакъв метод няма да се държа по този метод, тъй като няма да ми пристигна от вътрешната страна. Възприемам я като млада мацка, която е отворена, и се държа с нея по този начин, както го върша с по-големите. А дали съм педофил - дано преценяват хората! Имал съм доста прякори във времето, този е нов за мен. Но какво пречи да стартираме новата година с нов прякор (смее се). 
- В предварителния диалог ми показа, че получаваш писма от дребни девойки, които ти се оплакват, че родителите им не разрешават да слушат въпросната ария със Сузанита... 
- Аз съм най-малкото зло, което би трябвало да бъде неразрешено. Но пък всичко, което се не разрешава, в действителност става по-интересно. Ако ме забранят, несъмнено иска ми се вдигне още повече рейтингът. Приканвам да ме забранят публично. И ще стане като с тревата - всички ще се крият по паркове и ще слушат "Барабана " (смее се).  
- Разбрах, че неотдавна си получил предложение за брак от 12-годишно момиче...  
- Децата са доста разтропани. Това не е единственото предложение. Звънят ми непрестанно по телефона, събират се в междучасието и цялостен клас ми крещят: "Искам да се оженя за теб ", "Барай го този тъпан " и така нататък Предложенията за брак от малолетни стават от ден на ден. Малко се виждам в знамение. Обмислям предложенията (бурен смях). Децата в пубертета ги гони хормонът, знам какво е. 
- На какъв брой години е била най-малката ти интимна партньорка?
- Случвало ми се е да дремя и с под 18, само че това е обикновено и постоянно се среща. Въпросът е кой какъв брой се е развил.  
- Нека те попитам и за музикалната компания на композитора Оцко, в която се причисли преди няколко години. Твърди се, че по някакъв метод си го измамил и си му я откраднал?  
- Голям джебчия съм и извършвам кражба компаниите на хората! Много оборотен съм станал! Това са цялостни нелепости. Един ден ме уведомиха неговите сътрудници, че компанията не е на Оцко и всичко би трябвало да минава през тях. Оттогава с него не сме се чували, въпреки да го търсех, тъй като имахме някакви задвижени планове. Моето отношение е напълно позитивно и нямам какво да разделям с него, нямаме допирни точки откъм музикални компании. Предполагам, че след няколко месеца или години още веднъж ще си стиснем ръцете. В тоя отрасъл постоянно се случва по този начин, знам го от персонален опит. Явно има накърнено его поради основаната обстановка. Аз си съблюдавам законовите връзки, друго нищо не върша. 
- Съжаляваш ли, че преди години го последва и напусна "Пайнер "?  
- За нищо не скърбя, не съм подобен човек. Все си мисля, че по този начин е трябвало да стане. Така обмислям по всички тематики, персонални и професионални. Решенията ги взимам рисково и съм най-рисковият състезател в музиката в България. Моите рокади са изненадващи за хората, само че съм си подобен. Може би в профил наподобявам леко налудничаво, защото все съм се отделил от някакво стадо или общото придвижване. Това е моето решение и подобен е пътят ми.  
- Но пък имаш благосклонността на огромна част от сътрудниците ти. Може би си единственият реализатор, в чиито планове са се присъединили огромна част от известните имена - Анелия, Галена, Емилия, Андреа... 
- Към всички съм с позитивно отношение, почитам работата им. Никога зад тила им не съм приказвал, тъй като това доста бързо се разнася в нашите среди. 
- Къде беше на коледните празници?  
- Дълго време бях в Лондон, където си изкарах прелестно. Коледното въодушевление е на макс, където и да погледнеш, всичко святка. Като го сравниш с България, имаш възприятието, че кичът е голям. Но това е мястото, където умираш от мраз, само че пък се чувстваш коледно. Изкарах си Коледа по най-хубавия метод. Нова година бях в Пловдив, само че не мога да кажа, че съм правил кой знае какво. Имах леко пеене, по-късно афтър и сутринта към 8 часа завърших. Съвсем обикновено. Коледа беше по-интересна.  
- В Лондон си бил с половинка, допускам?  
- С половинка и другари. Любовта процъфтява.  
- Какво си пожелаваш да ти се случи през 2018-а?  
- Пожелавам си посоката, която съм захванал в персонален и професионален проект, да продължава нагоре и напред. И най-много да сме здрави, с цел да се случват всички останали неща.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР