Крум е сред най-големите имена в музикалната фирма „Хит Мюзик

...
Крум е сред най-големите имена в музикалната фирма „Хит Мюзик
Коментари Харесай

Скандал! Крум: Оцко Вече Не Е Собственик На Хит Мюзик, Спъва Ми Работата

Крум е измежду най-големите имена в музикалната компания „Хит Мюзик Продакшън“, основана от композитора Йорданчо Василковски – Оцко. Вчера изпълнителят взриви обществеността с пост в обществените мрежи, че македонецът към този момент не е притежател на компанията. Нещо, което Secret.bg заяви преди доста време. По думите на артиста, Оцко е блокирал канала на компанията в YouTube, което спъва работата му. Ето какво съобщи още пред Secret.bg Крум.

Какво се случва в „Хит Мюзик Продакшън“ и за какво беше този пост?

Предстои да пущам доста песни, тази е първата от тях и с този пост желаех хората да схванат къде ще ги пущам – в новия YouTube канал.

 132443gf

Какво се случва с Оцко?

Ти си доста добър публицист и знаеш, че доста елементарно можеш да провериш в Търговския указател и да се види, че това което съм написал е истина. По принцип главната ми концепция е да си промотирам новия план, който няма да мога да го кача в канала, в който хората са привикнали да гледат нашите планове.
ЕТО КОЙ Е СОБСТВЕНИКЪТ НА „ ХИТ МЮЗИК ПРОДАКШЪН “
Ти част ли си още от „Хит Мюзик Продакшън“?

Да, аз съм с контракт.

Твоят сътрудник през вчерашния ден написа много дълъг пост, в който споделя, че ти си някогашен негов сътрудник и имаш психологични и отклонения и паническо разстройство. 

Не съм го чел, само че ми звучи доста занимателно. (Смее се) Всеки има право да напише каквото си желае, само че ми е необичайно. Това, което съм го написал е единствено за реклама на моя предстоящ план и да знаят хората къде да го гледат. В момента съм подготвил доста песни, в този миг не преставам да дозаписвам някои от тях.

 132443gf

В какви връзки сте с Оцко?

По принцип сме в прелестни връзки. Не сме се карали. Аз съм си артист, не съм нито страна, нито съучастник в тази компания. Нямам нищо срещу Оцко.

Кога за последно се чу с него?

Не доста скоро, след този пост не ми е звънял. Това са си негови работи, за мен е значимо е да си изкарам песните оптимално хубаво. Планувал съм от пролетта доста неща, които да ги представям в къси периоди. Имам проект, който последвам доста време. Знаеш, че една или повече песни не се приготвят доста малко. Написах, че изпълнителите от време на време го отнасят, в тази ситуация аз съм на ред.

Съжаляваш ли, че напусна „Пайнер“?

Не, не скърбя за нищо. Ако не съм направил някакво деяние съм си казвал едно „ако“, избирам да го направя по този начин, както съм го почувствал. Никой не приказва за овакантяване на музикалната компания.

Оцко ли е огромният провинен за това, че не можеш да си качиш плана?

Да, аз съм го написал, че каналът е недосегаем за компанията и хората, които там работят. Все отново аз не си качвам самичък видеата. Аз се познавам с Оцко още, когато пристигна в България. Ние сме доста близки, даже мога да кажа, че сме като братя. Всичко останало е просто работа.

Като братя сте, само че той ти спъва работата?

Може би не го прави преднамерено, нямам визия. Не знам какво да кажа.

Съвсем скоро се върна от Амстердам. Какво прави там?

Забавлявах се, там могат да се вършат доста работи, които не трябва тук да се вършат. Атмосферата е друга. Бях с другари, там също имам близки.

КРУМ ПАФКА МАРИХУАНА КАТО КОМИН (СНИМКА)

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР