Круизните кораби все по-усърдно се опитват да се надминат един

...
Круизните кораби все по-усърдно се опитват да се надминат един
Коментари Харесай

Жена се заклещи във водна пързалка на круиз, висяща над морето

Круизните кораби все по-усърдно се пробват да се надминат един различен с големите благоприятни условия за развлечения, които оферират в морето.

Водната пързалка Ocean Loops на Norwegian Cruise Lines, да вземем за пример, е впечатляващо преживяване с двоен кръг, което се спуска надолу от горната палуба и стърчи над океана, преди да се завърти назад над кораба.

Видеоклип в TikTok на туристически сътрудник @YMGTravels обаче се трансформира в шлагер в събота, показвайки по какъв начин пасажер се заклещва в частта на пързалката, стърчаща над вълните, оповестява Independent.

Видеото, което има повече от 15 милиона гледания за четири дни, можете да видите под публикацията.

„ Щях да получа паник офанзива “, написа един от коментиращите, до момента в който различен споделя: „ Сърдечният ми темп се форсира, гледайки това. Заседнал в транспарантна тръба над океана... НЕ!!!”

За благополучие, съгласно очевидци, дамата е била избавена бързо от екипа на кораба.

„ Дамата не беше заседнала във водната пързалка за дълго “, споделя пред Fox News туристическият сътрудник, който стои зад акаунта на YMG Travels в TikTok. „ Има странична врата за пързалката и тя незабавно излезе от нея. “

Norwegian Cruise Line предлага Ocean Loops на няколко от своите плавателни съдове, само че заглавието към видеото допуска, че случаят се е случил на Norwegian Encore.
@ymg_travels#loopingslide#norwegianencore#norwegiancruise#waterslides#cruceros#CorollaCrossStep#MaiselChallenge#fyp#paratupagina♬ Oh No - Kreepa
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР