Круизите по емблематичните Norfolk Broads са застрашени от рекордни валежи,

...
Круизите по емблематичните Norfolk Broads са застрашени от рекордни валежи,
Коментари Харесай

Емблематични круизи с лодка по Norfolk Broads са застрашени от рекордни валежи в Обединеното кралство

Круизите по емблематичните Norfolk Broads са застрашени от рекордни превалявания, което затруднява прекосяването на някои речни кораби под исторически мост.

Високите равнища на водата на река Thurne при Potter Heigham основават проблеми за някои плавателни съдове, които се пробват да преминат под каменния мост от 14-ти век, който я простира. Някои плавателни съдове са принудени да поемат спомагателен баласт, с цел да могат да потънат по-ниско във водата и да преминат през арката.

Фирмите за наемане на лодки, предлагащи ваканции по водните пътища, споделят, че затлачването и мощните дъждове са породени от климата смяната съвсем е спряла по-големите кораби да преминат през него. И те се тормозят, че по-нататъшните рискови метеорологични условия могат да доведат до прекъсване на някои компании, в случай че прелезът остане значително непристъпен в бъдеще.

Собственикът на Martham Boats Иън Къртис, който работи от 77 години, сподели: „ Аз “ в никакъв случай не съм знаел, че ще бъде като това, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР