КРОСС/ Служебният кабинет излезе с неочаквано предложение за разрешаване на

...
КРОСС/ Служебният кабинет излезе с неочаквано предложение за разрешаване на
Коментари Харесай

Неочаквано решение: Кабинетът ще пълни хотелите с ученици и учители

КРОСС/ Служебният кабинет излезе с ненадейно предложение за разрешаване на проблемите в туризма. Подготвя се стратегия за гратис летуване на възпитаници и учители, разгласи на брифинг просветният министър проф. Николай Денков, на който дружно с финансовия министър Асен Василев афишират нови ограничения за поддръжка на бизнеса..

Ще дадем опция 30 000 участници - възпитаници и учители, да посетят по избран ред туристическите места и хотелите, през туристическите оператори, разгласи Денков. Не става дума единствено за отдих, а и за компенсиране на дефицитите, насъбрани през последните 2 години - ще се постараем да създадем среда за децата, с културни стратегии и други, добави той.

" Още преди ние да влезем като държавно управление бюджетът не се актуализира, а стартира да се дърпа от пера, които не са планувани за тази цел ". Това разгласи служебният министър на финансите Асен Василев.

Намерихме буфери по министерствата, посредством понижаване на разноските главно за личен състав, продължаваме да търсим средства, с цел да може да продължи помощта към пенсионерите.

Всички бизнеси към този момент са отворени, само че тези, които разчитат на туристи от чужбина не престават да бъдат най-силно обиден. Минаваме в режим, в който подкрепяме бизнесите да се възстановят, да преминат през икономическата рецесия, да проработят обикновено. В тази тенденция са всички ограничения, които търсим, изясни Василев.

От централен бюджет успяхме да намерим средства, с които да вдигнем заетостта.

Очаквайте детайлности

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР