Кросовърът Peugeot 5008 е водещият SUV на марката. Напоследък почти нищо

...
Кросовърът Peugeot 5008 е водещият SUV на
марката. Напоследък почти нищо
Коментари Харесай

Идва сериозна актуализация на топ-кросовъра на Peugeot - 5008

Кросовърът Peugeot 5008 е водещият SUV на марката. Напоследък съвсем нищо не се чуваше за него, само че в този момент производителят обяви, че приготвя актуализация за този модел. Рестилизираният кросовър ще получи нов образ и редица иновативни технологии, които ще му оказват помощ да се издигне на по-високо ново равнище.

Трябва да се означи, че до 2016 година Peugeot 5008 беше миниван, а след световен рестайлинг и прекосяване към платформата на PSA EMP2 стана кросовър. Новото потомство на модела ще остане правилно на този сегмент, но ще получи по-ъгловато тяло с вертикална линия на багажника. Благодарение на това новият кросовър Peugeot 5008 ще усили размера на багажника и ще предложи по-високо равнище на комфорт за пътниците откъм гърба.

Рано е да се приказва в детайлности за двигателната гама, тъй като съгласно някои информации новата машина ще употребява в основата си и новата платформа EMP2 V4, която разрешава монтирането на всички видове мотори на групата PSA - бензинови, дизелови, хибридни и електрически. Очаква се новият модел да излезе на пазара в края на следващата 2021-а или началото на 2022-а година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР