Кросоувърите с три врати не са толкова популярни днес, колкото

...
Кросоувърите с три врати не са толкова популярни днес, колкото
Коментари Харесай

Топ 5 на употребяваните кросоувъри с три врати

Кросоувърите с три порти не са толкоз известни през днешния ден, колкото при започване на сегашния век. Но у нас към момента коли от тези години са всеобщи, тъй че в този момент ще ви покажем някои модели, заслужаващи внимание. По-конкретно става дума за компактни кросоувъри с три порти, които, в случай че търсите подобен, си заслужава да им обърнете внимоние.
5. Lada Niva  Топ 5 на използваните кросоувъри с три порти

Спартански и много пристъпен всъдеход, който е оборудван с 1.7-литров бензинов мотор с мощ 80 к.с. и с механична трансмисия. Задвижването е 4х4 с понижаващи предавки.

4. Land Rover Freelander  Топ 5 на използваните кросоувъри с три порти

Британският кросоувър има много по-добро съоръжение, само че и съмнителна надеждност. Под предния похлупак можете да намерите бензинови мотори със 115 или 180 к.с., както и двулитров дизел със 100 или 110 к.с. Скоростните кутии са автоматизирани или механични, а предавето - предно или 4х4.
3. Honda HR-V  Топ 5 на използваните кросоувъри с три порти

Най-непроходимият от изброените. Дизайнът на автомобила обаче го прави да наподобява като офроуд спортно купе, макар че се задвижва единствено от 1.6-литров бензинов мотор със 105 или 125 к.с. мощ. Скоростните кутии са механична или вариатор, като моделът се предлага и със задвижване на четирите колела.
2. Suzuki Grand Vitara  Топ 5 на използваните кросоувъри с три порти

Второто потомство стана по -модерно както механически, по този начин и на външен тип. Версията с три порти обаче е оборудвана единствено с 1.6-литров бензинов мотор със 105 к.с., ръчни скорости и задвижване на всички колела.
1. Toyota RAV-4  Топ 5 на използваните кросоувъри с три порти

Легендарна кола, заслужила купата на един от най -надеждните модели. Автомобилът се задвижва от 2,0-литров бензинов мотор с мощ 150 к.с., работещ взаимно и с автоматизирана трансмисия и система за задвижване на четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР