Кросоувърът Seat Ateca вече е предлага и с допълнителен всъдеход

...
Кросоувърът Seat Ateca вече е предлага и с допълнителен всъдеход
Коментари Харесай

Seat Ateca стана брутален всъдеход

Кросоувърът Seat Ateca към този момент е предлага и с спомагателен всъдеход пакет, който е разработка на ателието JE Design. Цената му е 13 964 евро, като за проява на опциите, които предлага, ателието и дилърът на Seat в Люксембург направиха един първообраз.

Автомобилът е получил раздути калници, спомагателни предпазители по каросерия, спойлер и 16-цолови джанти, върху които са сложени всъдеходни гуми. Пътният луфт на тази Ateca е повишен от 188 на 208 мм, а пакетът включва в допълнение осветяване върху покрива на автомобила.
Пакетът ще е наличен за всички версии на първия в историята на Seat кросоувър, който беше показан на автосалона в Женева през 2017 година Автомобилът е издигнат на платформата MQB на концерна Volkswagen, като дължината му е 4360 мм, широчината – 1840 мм, а дистанцията сред двете оси – 2640 мм.

Гамата мотори вкючва бензинов турбомотор с размер 1,0 литър и 3 цилиндъра, разрастващ мощ от 115 к.с. Има и 4-цилиндров бензинов турбомотор с размер 1,5 литра и мощ 150 к.с., както и два дизела – 1,6-и и 2,0-литров. Тяхната мощ е 115 и 190 к.с. Двигателите работят с 6-степенна механична скоростна кутия или с „ робот” с два съединителя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР