Кросът ни събра с Цветан Цветанов. Заедно тичахме в парка

...
Кросът ни събра с Цветан Цветанов. Заедно тичахме в парка
Коментари Харесай

Веселин Маринов: С Цветан Цветанов няма какво да ни раздели

Кросът ни събра с Цветан Цветанов. Заедно тичахме в парка и си казвахме "здрасти ". Тогава той беше зам.-кмет на София и аз имах един проблем със зала 1 в НДК. Той ми оказа помощ и по този начин станахме другари. Спортът ни събра.

Това сподели в предаването "Тази събота " по БТВ артистът Веселин Маринов, който разяснява връзките си с някогашния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. "С него няма какво да ни раздели. Сега той минава през сложен интервал от живота си, само че аз знам какъв човек е той. Знам, че постоянно е бил почтен и същински. Двамата дружно одобряваме радоста от триумфите и дружно се борим с проблемите. Така вършат същинските другари ", безапелационен бе Маринов.

Той разяснява и думите на премиера Бойко Борисов, че не желае към този момент Веселин Маринов да пее на предизборните прояви на ГЕРБ. "Не мога да кажа, че бях доста щастлив от думите на премиера. Разбира се, че бях наскърбен. С тези думи той подцени и омаловажи това, което съм направил за ГЕРБ. Винаги съм се раздавал, само че хубавото е, че това е неговото мнение и към този момент го знаем. Аз не преставам напред и към този момент преглътнах тази мъка ", сподели още Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР