Крос-версията има същото оформление на предната си част, както и другите рестилирани

...
Крос-версията има същото оформление на
предната си част, както и другите
рестилирани
Коментари Харесай

Комбито Lada Granta Cross допълни фамилията Гранта

Крос-версията има същото оформление на предната си част, както и другите рестилирани Гранти – фирменното за марката Лада “хикс-фейс ”. Добавен е защитен пластмасов офроуд кит около автомобила, който има и най-големият пътен луфт във семейството Гранта - 198 мм.

През предходната година бяха обединени фамилиите Гранта и Калина, като новото семейство има към този момент четири члена - седан, лифтбек, хечбек и комби. АвтоВАЗ вече започна да изпраща към дилърите си петият член на семейството Granta - Cross, който заменя Калина Cross. Автомобилът ще се предлага с избор сред два мотора с ходов обем 1.6л с две равнища на мощности - 87 к.с. и 140 Нм или 106 к.с. и 148 Нм оптимален въртящ момент.

Машината идва и с новия външен цвят Аурум, който съгласно АвтоВАЗ съчетава в себе си “енергията на слънцето и пламъка ”. Особенност на версията са 15-цоловите, двуцветни в сиво и сребристо лети джанти с полирани сектори.

Компанията не разкрива засега особеностите на няколкото равнища на комплектации, както и цените на Гранта Cross. Но е известно, че в листата на оборудването влизат климатик, подгряване на предното стъкло, круз-контрол с ограничител на скороста, две предни защитни въздушни възглавници и роботизирана предавателна кутия със състезателен режим. Салонът на новото комби Крос е двуцветен – към основното черно са добавени детайли в тапицарията на вратите и седалките в сиво или оранжево по желание на клиента.

Продажбите на комбито Lada Granta Cross стартират това лято. Стандартното комби Granta се предлага на цена от 461 900 рубли /12 486 лева/ за версията с механична предавателна кутия, 87к.с. мотор и в комплектацията Standard (една предпазна въздушна възглавница, без климатик и аудиоподготовка). Предполага се, че комбито Granta Cross още в базовото си изпълнение ще много по-добре оборудвано.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР