Кроос: В изказването на Йозил имаше доста глупости"Месут е заслужил

...
Кроос: В изказването на Йозил имаше доста глупости"Месут е заслужил
Коментари Харесай

Кроос: В изказването на Йозил имаше доста глупости

Кроос: В изявлението на Йозил имаше много нелепости
"Месут е заслужил национал и заслужаваше по-добро изпращане, само че в писмото, с което разгласи отдръпването си от националния тим, имаше сериозна доза глупости", съобщи полузащитникът на Германия Тони Кроос пред Билд.

Йозил бе обект на съществени рецензии в навечерието на Световното състезание това лято, откакто театралничи за фотография с турския президент Реджеп Ердоган по време на предизборната му акция, след което бе атакуван и за слабото си показване по терените в Русия. След отпадането на Бундестима, офанзивният халф разгласи, че стопира с националния тим и съобщи, че е бил обект на расизъм в отбора и от страна на Германската футболна федерация.

"Месут е заслужил национал и заслужаваше по-добро изпращане, само че методът, по който се отдръпна, не беше верен. Частите от изявлението му, които бяха точни, за жалост, бяха засенчени от сериозната доза нелепости. Той знае доста добре, че в националния тим и федерацията няма расизъм", разяснява Кроос. 28-годишният състезател на Реал Мадрид разкри, че няма желание да стопира с националния тим. "Ще продължа до Евро 2020 и съм си сложил задачата то да бъде надалеч по-успешно от последните ни представяния. Разговарях с Йоаким Льов и намерихме метод по какъв начин да получавам отмора в някои мачове. За мен това е единственият метод и се веселя, че Йоги прояви разбиране", изясни Кроос. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР