Крокодил ухапал мъж по главата и врата, докато той се

...
Крокодил ухапал мъж по главата и врата, докато той се
Коментари Харесай

Крокодил захапа за главата и врата гмуркач в Австралия

Крокодил ухапал мъж по главата и врата, до момента в който той се гмуркал с шнорхел край остров на Големия бариерен риф в Австралия, заяви AFP, като се базира на австралийски медии.

A man is recovering from head and neck injuries after being attacked by a crocodile while snorkelling in far north Queensland.
— 7NEWS Australia (@7NewsAustralia)
 Юноша измъкна брат си от устата на крокодил Юноша измъкна брат си от устата на крокодил
В индийския щат Бихар крокодил захапа момче, само че то бе избавено от по-големия си брат, който храбро се хвърлил върху страховитото вле...
33-годишният мъж е откаран в болница след нападението в сряда от, както се счита, двуметров соленоводен крокодил покрай курорта Лизард айлънд, гласи изказване на управляващите в Куинсленд.
Служителите на дивата природа ще пътуват до остров Лизард, с цел да се опитат да намерят и отстранен крокодила, сподели служителят.
Той предизвести, че островът е в известната " крокодилска страна ", и подсети на хората да внимават, когато плуват в региона.
Остров Лизард в северната част на Куинсленд е заобиколен от Големия бариерен риф - известна туристическа дестинация, привличаща почитатели на гмуркането с шнорхел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР