Кризите, които ни връхлетяха, не могат да се решат с

...
Кризите, които ни връхлетяха, не могат да се решат с
Коментари Харесай

Нинова: Не е време за експерименти

" Кризите, които ни връхлетяха, не могат да се решат с празни обещания и популизъм. Време е за работещи решения и смели хора, които да поемат отговорност в този сложен миг и да преведат народа през рецесията. Сега не е време за опити, не можем да вършим още веднъж проба-грешка ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Горна Малина. Домакин беше кметът на Горна Малина инж. Ангел Жиланов. Там Нинова показа Плана на левицата за първите 100 дни на ръководство и подготовката за бюджет 2022 година, и отговори на въпроси на жителите, оповестяват от пресцентъра на партията..

Според Нинова смяната би трябвало да се съчетава сигурно, непоклатимост и поредност. " Ние се борихме 5 години за смяна на досегашния модел на ръководство. Но ние показахме и непоклатимост, и предвидимост в 46-ия парламент ", посочи Нинова.
В срещата участваха лидерът на листата на левицата в София област Иван Ченчев, и останалите кандидат-депутати.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР