Кризите имат фази. Острата фаза на кризата Борисов умее да

...
Кризите имат фази. Острата фаза на кризата Борисов умее да
Коментари Харесай

Йордан Цонев от ДПС: Трябва да се лишим от свободата на словото. Борисов управлява великолепно

" Кризите имат етапи. Острата фаза на рецесията Борисов умее да я ръководи. Той я ръководи превъзходно. Аз съм бил и негов критик. Заради това, че министър председателят се оправя доста добре, ще се обърна към президента по този начин: г-н президент, дано да използваме уравнението на Движение за права и свободи - рецензията да е в скоби, а пред скоби - единодушието, до момента в който трае рецесията. "

Това съобщи в предаването " Панорама " зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

" По време на тази рецесия изпълнителната власт, държавното управление - поема цялата тежест. Така е по Конституция, по този начин е уредено нашето държавно устройство. Те разполагат с бюджета, те постановат силовите ограничения, рестрикциите, те се грижат за всичко. Към този миг, по наша преценка, изпълнителната власт се оправя. " - означи Цонев.

Той съобщи, че поддържа ограниченията на държавното управление, а чисто политически една опозиционна партия има два пътя - да резервира своя опозиционен темперамент, да подлага на критика и да демонстрира себе си като опция на ръководството, или в условия на рецесия да поддържа ръководството, да покаже единодушие и да остави на назад във времето рецензията.

Според Цонев, в случай че би трябвало да съхраним живота на една група от обществото, ние, другите, би трябвало да се лишим от избрани човешки и цивилен права:

" Можем да се лишим и от независимост на словото - можем да замълчим и да не използваме свободата на словото, в случай че от това зависят човешки животи. "

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР