Кризисният щаб в община Банско излезе с нови препоръки във

...
Кризисният щаб в община Банско излезе с нови препоръки във
Коментари Харесай

Препоръка в Банско: Да не се приемат нови туристи, да се прекрати престоят на настанените

Кризисният щаб в община Банско излезе с нови рекомендации по отношение на усложнената конюнктура от разпространяването на ковид.

Да бъде прекратено визитата на всички търговски обекти на територията на Община Банско, в т. ч. фризьорски и козметични салони и освен. Всички хранителни магазини, аптеки, бензиностанции, банкови и застрахователни офиси да съблюдават строго избраните санитарно – хигиенични условия. В противоположен случай, ще бъдат подхванати всички нужни законови ограничения за прекратяване на активността им.



Гражданите и гостите на Община Банско да преустановят всички групови форми на активност и мероприятия и да съблюдават избраните от Националния действен щаб санитарно – хигиенични условия.
Всички притежатели, шефове и работещи в хотелиерския отрасъл да подхващат всички нужни ограничения за неприемане на нови туристи, а настанените сега да бъдат осведомени и задължени да извършват ограниченията, избрани от Националния действен щаб. Да бъде лимитирано свободното придвижване отвън хотелските комплекси и места за заслон на пребиващите в тях посетители.

Препоръчваме да бъдат подхванати ограничения за предварително преустановяване престоя на посетители на хотели и места за настаняване!

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР