Кризисният пиар на Продължаваме промяната“ около семейството на Кирил Петков

...
Кризисният пиар на Продължаваме промяната“ около семейството на Кирил Петков
Коментари Харесай

Удари дъното! Кирчо подхвана Линда, поведе я на обиколка из страната. Лена – на заточение

Кризисният пиар на „ Продължаваме промяната “ към фамилията на Кирил Петков влезе в деяние. Дни преди изборите за нов парламент на 2 октомври и до момента в който фаворитката на Киро – Лена от „ Парапетгейт “ е на дълготрайно изгнание във Франция, някогашният министър председател поведе формалната си жена Линда Петков като панайрджийска мечка из страната, предава ПИК.

Та да види електората какъв брой щастлива, здрава и обичлива двойка си…

Миналата седмица, незабавно щом се завърна от няколкоседмично посещение на фамилията си в Канада, Линда Макензи бе включена в предизборната акция на Политическа партия. Сладкарката, която показва себе си и като някогашна краварка из тучните канадски ливади, бе натикана в пътуващата натрупа на „ Промяната “ по концепция на израелските пиари, заели се да чистят опетнения имидж на мъжа й, изобличен от ПИК в загадка спекулация с ексговорителката на кабинета си Лена Бориславова.

За да обикаля страната с партийния рейс Линда Петкова сложила едно-единствено изискване – да не й се постанова да театралничи по предизборните мероприятия с Лена Бориславова. Чрез този ход канадката предостатъчно потривала ръце, че към този момент дефинитивно е натрила носа на съперницата за сърцето на брачна половинка си.

Още повече че съгласно израелската пиар скица и макар съпротивлението на Kиpo, привикнал Лена да го съпровожда непрекъснато и на всички места, сега било неотложно тя да бъде „ пенсионирана “ от политиката и да „ опере пешкира “ като единствената виновница за парапетните драми.

По този метод предизборно Линда щяла обере лаврите и благосклонностите на електората като обичливата и предана брачна половинка и майка на три деца, а около демонстрациите за пред камерите – и Петков да убеди симпатизантите си, че фамилията е преди всичко.

Затворила очите си за изневерите на мъжа си с Лена Бориславова, тези дни Линда дефилира с Петков във Варна. Появата му в града е втора от началото на предизборната акция, само че първия път не бе съпроводен от жена си.

На кея на Морската столица фотографът на „ Промяната “ направи сякаш непринудени фрагменти на съпрузите Петкови. Двамата показват привидна непосредственост, а рогоноската Линда гледа с училищен жар брачна половинка си, опозорил я пред цяла България след разкритията за любовната му квартира с низвергнатата Лена.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР