Кризата затвори всички и припомни, че не хората държат контрола.

...
Кризата затвори всички и припомни, че не хората държат контрола.
Коментари Харесай

„Приклещени у дома“ в „Темата на NOVA“

Кризата затвори всички и напомни, че не хората държат контрола. В опит да си го върнат, девет мъже прекрачиха границата на рационалното и се трансфораха в убийци на сътрудниците си. А една жена на своята щерка. Статистиката не обгръща единствено маргинални групи, както постоянно се счита, в нея влизат и високообразовани представители на обществото.

Тази седмица в „ Темата на NOVA “ създателят Благой Цицелков, операторът Георги Найденов и монтажистът Лъчезар Иванчев ще срещнат феновете с две дами – жертви на принуждение , разкрили спасението, а имената им остават скрити. Макар и измъкнали се от насилниците – заканите за разпра към момента ги дебнат. Последният случай на закани се разиграва по време на фотосите на „ Темата на NOVA “.

В „ Приклещени вкъщи “ специалисти – юристи и психолози, споделят за това какъв е изходът от домашното принуждение. Първа помощ за дамите, станали негова жертва, постоянно са националните телефони, които одобряват сигнали, а камерата ни снима един от диалозите. Жертви на домашно принуждение са и мъже, само че техният брой е под 5% от потърпевшите.

Гледайте „ Приклещени вкъщи “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 28 юни, незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР