Кризата във Венецуела – политическа и икономическа – се задълбочава.

...
Кризата във Венецуела – политическа и икономическа – се задълбочава.
Коментари Харесай

Икономическата и политическа криза във Венецуела се задълбочава

Кризата във Венецуела – политическа и икономическа – се задълбочава. Според локални медии издръжката на 5-членно семейство е поскъпнала с 242% от декември, оповестява " България Он Ер ".

Според статистиката за храна и съществени артикули са нужни 111 $ месечно, а минималната заплата сега там е малко под 6 $. Тази обстановка кара доста венецуелци да търсят различни способи за оцеляване.

Колумбийската гранична полиция задържа контрабандисти всеки ден. Изпаднали в невъзможност в родината, десетки венецуелци са принудени да изминават 40-минутното разстояние през река Тачира, с цел да намерят разнообразни артикули.

Много хора препродават артикули в Колумбия за четири пъти повече от цената, на която са купени. По този метод изхранват личните си фамилии. И по този начин до 8 пъти на денонощие с по 15-20 кг на гърба.

Запитани за политическата обстановка във Венецуела, множеството са единомислещи, че Мадуро би трябвало да си върви, би трябвало да остави страната на някой с повече кураж, на някой същински водач.

Провокиран от тежката филантропична обстановка във Венецуела, преди дни английският милиардер Ричард Брансън разгласи, че ще провежда благотворителен концерт за страната.

Снощи обаче различен британец прикани Брансън да не политизира филантропичната помощ. Басистът на " Пинк Флойд " Роджър Уотърс упрекна милиардера, че не се интересува от щедрост, а от личния си имидж. И съобщи, че не има вяра във Венецуела да има тирания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР