Кризата в здравеопазването точно във време на пандемия разгневи обществеността

...
Кризата в здравеопазването точно във време на пандемия разгневи обществеността
Коментари Харесай

Протестиращи искат разследване на кризата в здравеопазването

Кризата в опазването на здравето тъкмо във време на пандемия разгневи обществеността и към този момент е измежду претенции за оставки и следствия на митингите, съобщи Българска национална телевизия.

Поредният митинг се организира довечера пред постройката на Съдебната палата.

Основен уредник на митинга е " Правосъдие на всеки ", от където приканиха присъстващите да съблюдават противоепидемичните ограничения.

Протестиращите упорстват прокуратурата да проверява по какъв начин се стигна до ситуацията, в което се намира опазването на здравето през днешния ден.

с

Припомняме, че в последно време зачестиха случаите на умряли пациенти в цялата страна след разкарване по лечебни заведения и отвод от лекуване.

Столични служители на реда избавиха пациентка с ковид, откакто била върната от поликлиника без обзор и проучвания. Те се погрижили тя да получи навременна помощ в друго лечебно заведение. Публикациите за постъпката им провокираха мощно публично утвърждение в обществените мрежи, съобщи bTV.

Отново бяха повдигнати и нормалните претенции - за оставката на основния прокурор Иван Гешев и на Висшия правосъден съвет.

Протестиращите разясниха и отхвърлянето на свикването на Велико национално заседание за нова Конституция. Според тях това се е случило, тъй като нова Конституция към този момент не е потребност на ръководещите, защото те " към този момент си имат ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР