Кризата в тима на Дженоа се задълбочава. В мач от

...
Кризата в тима на Дженоа се задълбочава. В мач от
Коментари Харесай

Гредата отчая Андрей Гълъбинов при нов провал на "Дженоа"

Кризата в отбора на " Дженоа " се задълбочава. В мач от седмия кръг на Серия " А ", " грифоните " позволиха мининална загуба с 0:1 като домакини на " Болоня ". Това е пето проваляне за състава от Генуа, който няма победа от началото на шампионата. От своя страна " Болоня " реализира втори пореден триумф в калчото, откакто преди седмица победи със същия резултат и при визитата на " Сасуоло ".

--> Победният гол за гостите, по подигравка на ориста, бе дело на Родриго Паласио. Бившият футболист на " Дженоа " (38 гола в 100 мача от 2009 до 2012 година) бе прецизен в 73-ата минута след отлична контраофанзива и чудесни самостоятелни дейности в последната 1/3 от терена.

Герой за " Болоня " бе и вратарят Антонио Миранте, който броени секунди по-рано направи две блестящи спасявания при удари на Рафаеле Паладино и Мигел Велозо. Стражът на " червено-сините " имаше и други значими намеси, посредством които във втори следващ дуел отборът му не позволи гол.

Сънародникът ни Андрей Гълъбинов стартира срещата на аварийна пейка на " Дженоа ", само че незабавно след почивката размени 16-годишния Пиетро Пелегри. Българският национал направи отлично усещане с изявите си през втората част, а в самия ѝ край даже уцели греда, откакто нанесе прелестен изстрел с глава от съвсем невъзможна за сходно осъществяване позиция.

Дори Гълъбинов обаче не съумя да помогне в попречване на провалянето, което най-вероятно ще коства треньорския пост на Иван Юрич. " Грифоните " остават на 18-то място след 7 кръга със скромния актив от едвам 2 точки.

" Болоня " се изкачи до девета позиция (11т) преди изиграване на останалите дуели от калчото в неделя. Футболистите на Роберто Донадони нямат загуба в три следващи дуела и не престават да впечатляват с представянето си. " Червено-сините " не са допускали проваляне при последните четири визити на " Дженоа ", като за последно това се случи преди близо 5 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР