„Кризата ще изостри и задълбочи дефицитите. Всяка политическа сила, която

...
„Кризата ще изостри и задълбочи дефицитите. Всяка политическа сила, която
Коментари Харесай

Емилия Милчева: Предстоят още протести

„ Кризата ще изостри и задълбочи дефицитите. Всяка политическа мощ, която мечтае за бъдещо ръководство, би трябвало да предложи своя логичен отговор. Здравната система би трябвало да бъде трансформирана “, предвижда пред БНР журналистът Емилия Милчева.

„ 2021 година ще е изцяло друга, тъй като новите политически водачи би трябвало да дадат отговор. И този отговор би трябвало да е сериозен, логичен и стратегически, в сравнение с реакциите и паникьорското ръководство през 2020 година “, сподели още тя пред националното радио.

По думите ѝ у нас липсва смислена информационна акция по отношение на пандемията:

„ Не може една акция да почива върху разнопосочните възгледи на специалисти. Тук беше ролята на държавното управление, което през цялото време да стартира да изяснява на хората заплахата, да внуши по-голяма емпатия “.

„ Президентът не сподели политическия потенциал, който чакаме да забележим от човек, който навлиза в последната година от президентския си мандат. Това, което сподели Радев от избирането си досега, не дава очаквания като за огромен политик. Той беше в непрекъсната борба... Той търси метод да се бори за втори мандат “, съобщи Милчева.

Според журналиста притежател на опция носи партията „ ИТН “ на Слави Трифонов.

„ Очевидно е, че идващият парламент ще бъде много парцелиран. Не се изключват и втори парламентарни избори... Коалиция антиГЕРБ е допустима в Народното събрание “, счита тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР