Кризата с Търговския регистър и реакцията на институциите можем да

...
Кризата с Търговския регистър и реакцията на институциите можем да
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на Цачева заради кризата с Търговския регистър

Кризата с Търговския указател и реакцията на институциите можем да я квалифицираме единствено като фрапираща непросветеност. Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева, съобщи БГНЕС.

Златева взе присъединяване в брифинг в централата на партията, на който разгласи позицията на Българска социалистическа партия във връзка неработещия Търговски указател към Агенция по вписванията.

Според левицата случилото се с регистъра е невиждана рецесия, която е израз на неприятното ръководство на Агенцията по вписванията и Министерство на правораздаването. Ето за какво от Българска социалистическа партия упорстват за оставки на ръководителите им – изпълнителният шеф на организацията Зорница Даскалова и министър Цецка Цачева.

„ Днес стана ясно, че 4 диска с списък на организацията са изгорели и се поставят старания за възобновяване на информацията “, акцентира Златева.

От дни Търговският указател не работи. От през днешния ден към този момент могат да се вършат някои информации, само че към момента не е ясно по кое време активността му ще бъде изцяло възобновена.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР