Кризата с нападателите в Саутхамптън се задълбочава, след като и

...
Кризата с нападателите в Саутхамптън се задълбочава, след като и
Коментари Харесай

Кризата в нападение за Саутхамптън става ужасяваща

Кризата с нападателите в Саутхамптън се задълбочава, откакто и Маноло Габиадини към този момент е под въпрос за съботното посещение на Ливърпул във Висшата лига. Габиадини има травма в бедрото, която обрисува доста малко варианти пред мениджъра Марк Хюз. Дани Ингс, който е водещ голмайстор на тима досега с три попадения, няма право да играе, защото е даден чартърен на Светците точно от Ливърпул и въпросната възбрана е вписана в контракта.

Ако Габиадини не издържи късния фитнес-тест на следващия ден и отпадне от групата, само че някогашният уелски нападател ще би трябвало да разчита в офанзива на Чарли Остин или Шейн Лонг, които към момента нямат маркиран гол от началото на сезона. А отбраната на Ливърпул е позволила едвам гола за тази кампания- по-малко от всеки друт тим.

" Габиадини получи разтежение през днешния ден, просто го дръпна на тренировката долу на бедрото, тъкмо над коляното. Той ще мине проби на следващия ден сутринта, с цел да забележим какво е състоянито му, съобщи Хюз. Саутхямптън има една победа и две равенства в първите си пет мача за сезона, като в понеделник пропиля задатък от два гола против Брайтън и трябваше да избавя равенството 2:2.

Ливърпул е в същинска еуфория, откакто отборът е с 5 победи от 5 мача в шампионата и във вторник измъкна трагична, само че епична победа над Пари Сен Жермен с 3:2 в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР