Кризата принуди някои фолкпевици да вземат крайни мерки, за да

...
Кризата принуди някои фолкпевици да вземат крайни мерки, за да
Коментари Харесай

Анелия симулира порно

Кризата принуди някои фолкпевици да вземат крайни ограничения, с цел да могат да оцелеят в това мъчно за бизнеса време. Участията при фолк дивата Анелия внезапно секнаха, което я принуди да излезе отвън кожата си и да направи нещо, което не е по усета й.

В тези особени времена, в които изпълнителите нямат съвсем никакви участия, Анелия си спомни, че в основата на лекия род е точно еротиката, която на моменти граничи с порнография. И реши да захвърли облеклата и да го играе като звяр в леглото, написа show.blitz.

on Sep 22, 2020 at 8:18am PDT

Пайнерката показа кадър от новото видео, в което я виждаме по долни дрехи и в много еротична поза. Изглежда много се е вживяла в ролята, защото някои от феновете й сметнаха, че е стоп кадър от някое порно клипче.

Анелия пее против един от най-гоелмите възнаграждения в попфолка - малко над 7 бона, а поради корона рецесията това я прави нерентабилна за заведенията и не я канят. Няма съвсем никакви участия, а не смее да смъкне от цената си, защото това удря съществено по имиджа на всеки актьор. Нейната орис имат още Емилия, Джена, Алисия и Емануела.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР