Кризата покрай коронавируса може да даде шанс на бранителя Божидар

...
Кризата покрай коронавируса може да даде шанс на бранителя Божидар
Коментари Харесай

Обрат в плановете на червените за Чорбаджийски

Кризата около ковид може да даде късмет на бранителя Божидар Чорбаджийски да остане в ЦСКА-София. Той изглеждаше измежду сигурните напускащи през лятото, само че изключителното положения трансформира обстановката. А с оглед раздялата с испанеца Раул Албентоса, в този момент ЦСКА-София има потребност от играч в сърцето на ариергарда.

В идващите мачове до края на сезона евентуално титуляри в центъра на защитата ще са Пламен Гълъбов и Петър Занев, само че не е изключено и Чорбаджийски да получи нов късмет за изява. Преди прекъсването на шампионата той влизаше в групата, само че по този начин и не записа присъединяване. Въпреки това, треньорът Милош Крушчич изясни, че е удовлетворен от бранителя, който тренира добре и няма никакви забележки към него.

Чорбаджийски постоянно е бил измежду играчите, които не вършат проблеми и съблюдават дисциплинираност в заниманията и отвън терена. Очакванията за неговото развиване обаче бяха по-високи. В продължение на два сезона и половина той получи много шансове за изява, само че напролет на 2019 година последователно се трансформира в запаса. Този развой започва при Любо Пенев и продължи при Люпко Петрович и Крушчич.

През предходната есен юношата на ЦСКА бе преотстъпен в Стяуа, само че и там не съумя да се наложи. Куриозно, той получи 2 червени картона в 3 турнирни участия за румънците и записа един мач за купата. В началото на 2020-а Чорбаджийски се върна на " Армията ", само че от този момент единствено попадаше в групата, без да играе.

" Тема Спорт " Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР