Кризата показа, че пазарната икономика е гола. Малко хора се

...
Кризата показа, че пазарната икономика е гола. Малко хора се
Коментари Харесай

Проф. Дарина Григорова: Кризата показа, че пазарната икономика е гола

Кризата сподели, че пазарната стопанска система е гола. Малко хора се замислят за повода за тази обстановка, в която се намира светът, тъй като медицината не може да бъде бизнес. В България не сме готови за ковид, тъй като сме сринали обществената страна.
Това сподели пред БНР проф. Дарина Григорова от СУ " Св. Климент Охридски ". Според нея

" Видяхме кой прати лекари в Италия - Куба. Тази страна има ли нещо общо с пазарната стопанска система, а каква медицина има - за какво? Тези действителни аргументи се скриват, а се надгражда суматоха и някакви фантастични планове за нов свят. Но той светът от дълго време е изменен, просто ние не го забелязахме ", съобщи още тя.

По думите на проф. Григорова има заблуда, че ще има суверенност, само че тя е поради " общия протокол ", по който всички общества реагират на тази рецесия - има тъждественост в дейностите, по които се реагира, и тъждественост в суматохата.

Тя разяснява, че остава настройката за търсене на външен зложелател и в тази рецесия. Според нея Европа би била мощна единствено с Русия и европейските страни рано или късно ще го схванат.

Проф. Григорова уточни забавно структуриране на осведомителната политика в Русия в рецесията с ковид, като изясни, че новините за ограничавания и забрани ги оповестяват кметът на Москва Сергей Собянин и министър председателят на Русия Михаил Мишустин, а не президентът Владимир Путин: " Това е тъничък психически ход ", разяснява тя добави, че по този метод те ще понесат и негативите за това, " че са тормозили, във всевъзможен смисъл на думата, хората ", а не президентът Путин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР