Кризата между ръководството и футболистите на Наполи не е случайна

...
Кризата между ръководството и футболистите на Наполи не е случайна
Коментари Харесай

Единственият с топки в Наполи беше Пепе Рейна, твърди футболен агент

Кризата сред управлението и футболистите на Наполи не е инцидентна и причина за това е неналичието на водач в съблекалнята, който да умее да комуникира с боса Лаурелио Де Лурентис. Това твърди сътрудникът Бруно Сатин, който съставлява френския състезател в отбора Кевин Малкюит.

Както е известно, на “Сан Паоло” има напрежение поради слабите резултати. В началото на месеца Де Лаурентис подреди на тима да замине на лагер. По средата му обаче играчите се прибраха у дома, без значение че нямаха позволение за това.

“Големият проблем в съблекалнята е, че не се вижда водач - разяснява мениджърът. - За страдание, самият клуб не разрешава да изпъкват никакви водачи. Единственият, който имаше топки, беше Пепе Рейна (б.ред. - минал в Милан през 2018 г.). Сега към този момент играчите желаят да напущат, което е срамотия. Случващото се в Наполи не е хубаво. Важно е да забележим по какъв начин на футболистите ще им се отрази това.”

Според информациите от Ботуша президентът на клуба обмисля да съди футболистите. Треньорът Карло Анчелоти зае страната на състезателите, с което в допълнение ядоса своенравния си шеф. Отделно играчите бяха санкционирани с част от заплатите си, а и получиха възбрана да дават изявленията.  Напрежението в Наполи отново ескалира
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР