Криза на средната възраст явно тресе певицата Нели Рангелова, узна

...
Криза на средната възраст явно тресе певицата Нели Рангелова, узна
Коментари Харесай

Нели Рангелова показа форми при Николаос Цитиридис

Криза на междинната възраст очевидно тресе певицата Нели Рангелова , разбра HotArena.

В последно време изпълнителката съумява да втрещи с външния си тип при всяка своя поява. Върхът на сладоледа беше присъединяване й във " Шоуто на Николаос Цитиридис " . Певицата събра очите на феновете и гостите в студиото още с появяването си. 

След като влезе в студиото тя първо предизвикателно седна на бюрото на Николаос, като разголи още повече бедър. След като въпреки всичко се настани на отреденото й кресло, Нели от самото начало се стараеше да изпъкват слабите й и много разголени крайници. Певицата не спря да приказва за възрастта си като изтъкваше какъв брой е млада. 

Дори се изкара по-млада от Ицо Хазарта. " Не знам дали Ицо ще желае да направи дует с мен, той надали си пада по толкоз млади тийнейджърки като мен ", изръси Нели в ефира. След което стартира да се изяснява в обич на рапъра. 

Водещият Николаос съумя относително бързо да излезе от неловката обстановка и се опита да смени тематиката. Певицата обаче отново откри метод да обърне диалога към външния си тип и заприказва за пазвата си. Рангелова посочи, че постоянно е обичала да се облича провокативно и от дълго време ходела с деколтета до пъпа. По времето на соца обаче й ги зашивали, тъй като било неприемливо да се явява в подобен тип. 

" Тогава още не бях се развила, само че в този момент към този момент съм пораснала и съм развита ", посочи Нели историята на гръдната си обиколка. За да спре тематиката, водещият пусна реклами, само че и след тях певицата не спря да кокетничи. 

Голяма част от феновете останаха възмутени от държанието й. Масово се разяснява, че облеклото й е извънредно неуместно за годините й и че една жена може да е сексапилна и без да се разголва ненужно. Преди няколко месеца Нели се похвали, че е съумяла да смъкна съвсем 20 кг със непоколебим хранителен режим и в този момент се намира в най-хубавата си форма. 

Вероятно тя е толкоз удовлетворена от резултата, че държи да го показва непрекъснато, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР