Критиците на Мъск тълкуват посещението му като опит да овладее

...
Критиците на Мъск тълкуват посещението му като опит да овладее
Коментари Харесай

Илон Мъск видя с очите си опустошените от Хамас израелски кибуци

Критиците на Мъск поясняват визитата му като опит да овладее възмущението от негови изявления в Х, признати като израз на антисемитизъм, което докара до масиран отлив на рекламодатели от обществената му платформа, както и до неодобрение от Белия дом.

Мъск отхвърли, публикувайки в Х изказване, че всевъзможни изказвания за негов антисемитизъм „ не могат да бъдат по-далече от истината ”. Според израелци, с които Мъск се е срещнал през вчерашния ден, той е изглеждал „ в действителност угрижен, разчувствуван и очевидно разтресен от това, което беше видял “.

Заедно с израелския министър председател Бенямин Нетаняху и звездата от НБА Омри Каспи, Мъск през вчерашния ден обиколи кибуца Кфар Аза в Южен Израел, виждайки „ от първа ръка ” следствията от клането, осъществено на 7 октомври от Хамас. Тримата са се отбили и в дома на 4-годишно момиченце с двойно американско и израелско поданство, отвлечено като пленник и освободено през вчерашния ден след 50 дни пленничество, само че изгубило и двамата си родители в клането.

След това Нетаняху...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР