Критикуваният от голяма част от феновете на Манчестър Юнайтед мениджър

...
Критикуваният от голяма част от феновете на Манчестър Юнайтед мениджър
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се развива, убеден е Солскяер

Критикуваният от огромна част от почитателите на Манчестър Юнайтед управител Оле Гунар Солскяер твърди, че тимът му се развива и върви в вярна посока. През уикенда рекордьорът по трофеи загуби с 0:2 от Ливърпул и към този момент е на 30 точки от огромния си зложелател.

“До последно бяхме в играта в този мач и за мен това е знак, че вървим напред - съобщи новрвежецът през днешния ден. - Имайки поради предишното ни, знаем, че не сме там, където желаеме да бъдем, където би трябвало сме и където в исторически проект сме били. Но в този момент единствено от нас зависи да се оправяме по-добре. Тук съм към този момент от 13 месеца и се разбирам с футболистите.”

“We had to work really hard [against Burnley] to get the points,” says the boss.

“Every time we play against Sean's team we have to earn it. They'll always give you a tough game.”#MUFC #BURMUN pic.twitter.com/h7qX168L3F
— Manchester United (@ManUtd) January 21, 2020
“Червените дяволи” са упреквани, че са извънредно пасивни на трансферния пазар. Дългоочакваните нови класни попълнения по този начин и ги няма. “Винаги се опитваме да създадем състава по-силен, като следим какво има на пазара. Но няма какво да ви кажа сега. Ще приказваме, когато има нещо. Сега не е моментът да приказваме за попълнения, тъй като мислим за срещата с Бърнли утре”, съобщи Солскаяер по тази тематика.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР