Критиките по адрес на принц Хари и Меган Маркъл по

...
Критиките по адрес на принц Хари и Меган Маркъл по
Коментари Харесай

Какви ги вършат Хари и Меган без Арчи

Критиките по адрес на принц Хари и Меган Маркъл във връзка честите им пътувания с частен аероплан още не са отшумели, а двамата още веднъж са на борда за следващото си пътешестване. Този път дестинацията е Италия, а двамата са без дребния си наследник Арчи.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са пристигнали в Рим , с цел да участват на сватбата на близката другарка на Меган Миша Нону, която е фешън дизайнер.

Събитието ще се състои през днешния ден, 20 септември, а Хари и Маркъл са единствено дребна част от дългия лист със звездни посетители . Сред тях са Доналд Тръмп, Иванка Тръмп дружно със брачна половинка й, Кейти Пери и Орландо Блум, както и принцесите Беатрис и Йожени.
 Меган и Миша

Меган и Миша

Миша Нону бе измежду гостите на сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс и в този момент е ред те да й върнат жеста. А и една разходка до Вечния град постоянно е добра концепция, макар че фамилията сигурно няма да може да се разноски необезпокоявано из туристическите забележителности.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин херцогинята на Съсекс поздрави брачна половинка си за рождения му ден
Обяснението в обич на Меган Маркъл

Как херцогинята на Съсекс поздрави брачна половинка си за рождения му ден

Но пък сватбата, на която ще участва, сигурно си заслужава. Тя ще се организира във вила от XVII век в покрайнините на града . Дрескодът задължава дамите да са с дълги рокли, а господата - със смокинг. Предвидени са засилени ограничения за сигурност, с цел да могат гостите да се любуват на мира на събитието, написа Hello.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@villaaureliagianicolo) на Сеп 10, 2019 в 1:42 PDT

Краткото пътешестване до Рим е първият път, в който принц Хари и Меган Маркъл съумяват да си откраднат няколко дни без сина си Арчи . В края на месеца те ще заминат на дълго посещаване в Африка, като наследникът им също ще бъде с тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР