Критиките по адрес на Билал Бари вече са в историята.

...
Критиките по адрес на Билал Бари вече са в историята.
Коментари Харесай

Футболният ренесанс на Билал Бари прикова вниманието на чуждестранни клубове

Критиките по адрес на Билал Бари към този момент са в историята. Нападателят на Левски се " отпуши " и към този момент има сериозен принос във възходящото показване на " сините " под управлението на Станимир Стоилов.

Футболният подем на мароканеца се илюстрира най-добре с трите му попадения в последните четири турнирни мача за вековниците, донесли и 9 точки в актива на гранда. Да не забравяме и за хеттрика във вратата на Септември (Симитли) в шампионата за Купата на България.
 Левски има скрито оръжие, с което да примами либериец на
Левски има скрито оръжие, с което да примами либериец на " Герена "

Питър Уилсън е настоящ вид за " синята " офанзива

Добрите игра на Билал още веднъж са възобновили интереса към неговата персона. През лятото към стрелеца е имало интерес от гръцки и турски клубове, а към днешна дата нападателят отново е хванал окото на южните ни съседи.

Става въпрос както за елитни, по този начин и за първодивизионни отбори, които обаче могат да предложат надалеч по-добри финансови условия на Бари от тези, които в този момент получава на " Георги Аспарухов ".

Изходящ негов трансфер обаче е малко евентуален, защото някогашният футболист на Ланс е значима част във селекцията на Станимир Стоилов. Нещо повече, от Левски са пределно окуражени да му обезпечат почтена конкуренция за титулярното място, търсейки нов централен нападател.
 Билал Бари: Стоилов е доста добър треньор, желая да стана голмайстор на шампионата
Билал Бари: Стоилов е доста добър треньор, желая да стана голмайстор на шампионата

" При новият треньор се опитваме да задържаме повече топката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР