Критиките, които Блейк Лайвли си навлече от феновете миналата седмица,

...
Критиките, които Блейк Лайвли си навлече от феновете миналата седмица,
Коментари Харесай

Когато Дженифър Лопес трябва да се обяснява

Критиките, които Блейк Лайвли си навлече от почитателите предходната седмица, поради стартирането на линия алкохолни питиета, в случай, че самата тя не пие, ни напомни, че отрицателни реакции имаше и към Дженифър Лопес заради напълно същата причина.
 Блейк Лайвли и Betty Buzz - може ли да рекламираш алкохол, без да пиеш алкохол
Защо Блейк Лайвли си навлече рецензии от почитателите

И по какъв начин се отбрани актрисата

През април певицата разгласи стартирането на пазара на марката си за алкохолни питиета Delola. И тогава не беше пощадена от рецензиите какъв брой спорен е този нейн ход, поради, че самата тя е казвала, че не употребява алкохол. Към тематиката се връща и Джей Ло, която прецизира какви тъкмо са връзките ѝ с алкохолните питиета.

Във видео в Instagram от 4 юли, до момента в който пътува в кола, тя изяснява, че отива към магазин, с цел да купи няколко бутилки от напитките си Delola. Певицата споделя, че е станала рано, защото се приготвя да посрещне посетители в дома си.

" Толкова съм разчувствана. Обичам почивните дни. Обичам да извозвам време със фамилията и приятелите си и да изпия един коктейл ", споделя Дженифър Лопес. Тя прецизира, че преди време в действителност не е пиела алкохол, само че от няколко години насам, както можело да забележим от нейни фотоси, си разрешава коктейл понякога.

" Пия отговорно. Пия, за се социализирам, да си прекарам добре и просто да се отпусна. Но постоянно отговорно ", добавя певицата. По думите ѝ тъкмо личните ѝ питиета Delola подхождат на метода ѝ на живот, защото имат по-ниско наличие на алкохол, калории и захар. Трите типа подготвени за пиянство питиета са Bella Berry с водка, Paloma Rosa с текила и L`orange с амаро, напомнят ни от People.

От видеото на  разбираме също, че сега обичаният ѝ от трите, е този с текила. А до момента в който е пазарувала в магазина, е срещнала почитатели, които са ѝ споделили какъв брой харесват напитките ѝ. " Ето по тази причина ги сътворих ", споделя разгорещено певицата.
 Delola - напитките поради които Дженифър Лопес отнесе рецензии от почитателите
Защо всички подлагат на критика Джей Ло

Противоречивите послания на певицата

А най-после на видеото притежателят на магазина даже съумява да я изненада. " Пускаха моята музика. Това постоянно е занимателно ", приключва Дженифър Лопес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР