Критики за прекомерна употреба на гел е отправял към Кристиано

...
Критики за прекомерна употреба на гел е отправял към Кристиано
Коментари Харесай

Треньорът на Роналдо в Лисабон го критикувал за гела

Критики за несъразмерна приложимост на гел е отправял към Кристиано Роналдо треньорът му в Спортинг Лисабон Ласло Болони. Румънският експерт беше отпред на португалския гранд, когато настоящата мегазвезда на Ювентус прави първите крачки в професионалната си кариера.
“Проблеми с него не съм имал, в случай че не се брои, че му направих забележка, че си поставя прекалено много гел на косата. Той тогава мъчно можеше да бъде водач в съблекалнята, защото беше заобиколен от доста опитни футболисти като Марио Жардел, Паоло Бенто, Жоао Пинто и други”, споделя Болони, който е доста удовлетворен от решението си да реалокира Роналдо от центъра на офанзивата на крилата.
“Тогава той не беше толкоз физически мощен. Затова взех решение да му спестя единоборствата с 90-килограмови бранители и вместо това да играе на фланга, с цел да използваме високата му скорост”, спомня си още Болони, който по-късно със удовлетворение вижда, че и в Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън употребява Роналдо на същата позиция.
Em jornada de @Sporting_CP x @MoreirenseFC38, lembram-se deste golo do nosso @Cristiano?

@SPORTTVPortugal #SportingCP #LigaNOS #SCPMFC pic.twitter.com/vBNTofKNRx
— Sporting Clube de Portugal (@Sporting_CP) January 18, 2019
В Спортинг пък отдадоха респект на Роналдо преди снощния дуел с Морейренсе (2:1), като качиха видео от първия гол в професионалния футбол на Роналдо, маркиран на 7 октомври 2002 година точно против този противник. Тогава той е на 17 години и 8 месеца. Роналдо не се задоволява с дебютното си попадение и в добавеното време вкарва още един гол с глава, а Спортинг печели с 3:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР