Критика и драмаКлючовите думи за родените на границата между Везни

...
Критика и драмаКлючовите думи за родените на границата между Везни
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Между Везни и Скорпион


Критика и драма

Ключовите думи за родените на границата сред Везни и Скорпион (19-25 октомври) са рецензия и драма . Този интервал дава отговор на средата на живота (времето към 50-те години), когато в западното полукълбо настава зимата. Характерно за това време е едно извънредно сериозно отношение, което се стреми да открие истината . Това отношение нормално провокира дълбоки промени в персоналните връзки, в това по какъв начин се прекарва свободното време и като цяло се стига до преосмисляне на личното място в света.

Драматичните персони, родени в интервала, са измежду най-критичните хора. Бързите им мозъци и острите им езици ги трансформират в хора, с които би трябвало да се съобразяваш. Обикновено те са откровени, в случай че им бъде поискано мнение. Търсени и ценени са поради откровеността им, само че и мнозина се опасяват от тях и ги заобикалят заради същата причина.

Комбинацията Везни-Скорпион като цяло е сполучлива , съчетаваща общественото схващане на Везните и могъщата логичност на Скорпиона. Конфликт може да има сред интелектуалните и прочувствените сили , като личността може да няма доверие на своята вътрешен глас.

Тези хора имат дива страна и могат с лекост да захвърлят хладната логичност в името на приключението и риска. Те са по едно и също време отдадени, привлекателни и чаровни и доста мъчно могат да бъдат изместени от мечтана позиция или от нечие сърце.

Препоръки

Опитайте се да се отпуснете и да се позабавлявате. Не бъдете толкоз взискателни. Не се лишавайте от тръпката на новото, само че пазете салдото си. Продължете борбата си с живота и не се поддавайте на самосъжаление. Оставете предишното зад тила си и прегърнете бъдещето . За вас цинизмът и сарказмът са чиста отрова.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР