Критично остава състоянието на Стефан Данаилов. Големият български актьор е

...
Критично остава състоянието на Стефан Данаилов. Големият български актьор е
Коментари Харесай

Състоянието на Стефан Данаилов остава критично

Критично остава положението на Стефан Данаилов. Големият български артист е подложен в изкуствена кома във Военномедицинска академия.
От ВМА досега не популяризират информация за положението му.
В сряда вечерта водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова написа в персоналния си профил във Фейсбук, че стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че артистът е в кома. " От седмица съм в непрестанен контакт с лекарите от ВМА и знам, че те вършат всичко допустимо. Благодарим им. За страдание положението му е тежко. Моля се от все сърце да се оправи. Ламбо, хвани се, дребничък. В този сложен миг сме до теб и те обичаме ", споделя Нинова.
БГНЕС напомня, че легендата на българското кино и спектакъл бе признат в лечебното заведение на 9 октомври с затруднения след вирус. В следствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция.
Ламбо бе признат по неотложност в болница в Бургас след случай през август, където му беше направена интервенция на тазобедрената става. След спомагателни проучвания през септември на огромния актьор бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря. Въпреки това той се върна на сцена и даже игра в няколко постановки, където героят му е в инвалидна количка. За задачата беше придвижван в провинцията с медицински бус, оборудван като кола за спешна помощ и придружаван от сестра, която да следи положението на легендата. Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време претърпя и онкологично заболяване като поради възобновяване си цели 5 години не се бе качвал на сцена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР