Критични решения и връщане в миналото ще бележат новите епизоди

...
Критични решения и връщане в миналото ще бележат новите епизоди
Коментари Харесай

Дилеми от миналото преследват доктор Василев в новите епизоди на „Откраднат живот“

Критични решения и връщане в предишното ще бележат новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ . След като лекар Стилянова се разсъни от кома, за доцент Захариев следва да разбере какво е положението на брачната половинка му и дали тя помни отминалите събития. Междувременно лекар Кръстева ще се завърне от Германия – в диалог с Евгения тя ще признае, че се е скарала с професор Цонев и не знае по какъв начин ще продължат връзките им.

Ситуация с родилки в незабавното поделение ще провокира лекар Василев да се върне три десетилетия обратно, замисляйки се дали е подготвен да проиграе същия сюжет. „ Развръзката ще бъде отпратка към историята, с която стартира всичко в първи сезон. Конфигурацията в този момент е друга - хората, които станаха жертви на събитията, ще изпитат житейския си опит “, споделя сценаристът на сериала Христина Апостолова.
 лекар Кръстева NOVA
След диалог с сътрудник лекар Тасев ще вземе дефинитивно решение за обстановката с Мирослава и лекар Чилингирова. В търсене на непосредственост и мълчешком изясняване ще попаднат и лекар Ковачев и лекар Огнянова , които ще излязат на другарска вечеря.

Какво е положението на лекар Стилянова? Ще намерят ли път един към различен още веднъж доткор Крътева и професор Цонев? – феновете ще в новите епизоди в новите епизоди от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.-->

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР