Критичен съм към дъщеря ми Клои, споделя актьорът Башар Рахал.

...
Критичен съм към дъщеря ми Клои, споделя актьорът Башар Рахал.
Коментари Харесай

Башар Рахал: Критичен баща съм, рядко хваля дъщеря си!

„ Критичен съм към щерка ми Клои ”, споделя артистът Башар Рахал. Той наскоро се снима с нея в общ план, само че надалеч не се впусна в хвалби и сърдечни мнения по този мотив, научи HotArena.

Дъщерята на Башар живее в Съединени американски щати, където жъне невероятни триумфи. Талантливото дете се изявява в театъра, а през лятото, вместо да почива, пътува до България, с цел да се снима с татко си в общ филм, написа „ България през днешния ден ”.

Актьорът е и продуцент на лентата, дружно с Ники Илиев и Богомил Грозев.

„ Не желая да приказвам доста за Клои. Все отново съм й родител. Пристрастен съм. Дъщеря ми се оправя добре, само че аз не съм от родителите, които се скъсват да хвалят децата с и.
Всеки споделя, че Клои е феноменална. Но още не е. Във кино лентата играе добре, получи й се ", казва Башо.

По думите му, филмът ще пожъне голям триумф, а и ползата към него не е дребен. Във вторник бе премиерата на лентата в Пловдив, а през вчерашния ден бе и в София.

„ Ще стане шлагер, уверен съм! Може и да съм малко нагъл и навирен, само че след реакциите на публиката съм сигурен в това.
Хората бяха откровени, не излъгаха, че им харесва ”, споделя още той.

Според Рахал, с Ники Илиев и Богомил Грозев се работи доста добре. Тримата за пръв път работят дружно като продуценти.

„ Допълваме се. Всеки си има своите качества и сме разнообразни.  Ники е по-уравновесен и спокоен. Боги е като петле – доста е надъхан. Аз съм най-хистеричен ”, споделя още Башар.

Колегата му Ники Илиев обаче се видя доста измършавял. По думите му, това е поради многочислените задължения около кино лентата. Освен с организационните действия някогашният на Саня Борисова има и роля в лични си филм.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР