Критериите на Леонардо ди Каприо за жените са като вечните

...
Критериите на Леонардо ди Каприо за жените са като вечните
Коментари Харесай

Новата приятелка на Леонардо ди Каприо е родена 2 г. след филма “Титаник” 


Критериите на Леонардо ди Каприо за дамите са като безконечните закони в природата, с които би трябвало да се примирим, че са неизменими. Формулата е ясна, работи във времето и няма за какво да се трансформира. За гаджетата на Ди Каприо става въпрос, не за безконечните закони.

В същата рамка влиза и новата 23-годишна другарка на артиста Виктория Ламас – щерка на Лоренцо Ламас, екшън звездата от 90-те. Момичето е красиво и младо, родена единствено 2 години след премиерата на „ Титаник “.

Точно каквито ги харесва Ди Каприо, което от дълго време не е загадка за никого. Дори е произход за смешки.

При раздаването на „ Златните глобуси “ през 2014 година комедиантът Рики Джървейс употребява дикапровския критерий, с цел да се посмее на негов тил, когато го показа на сцената с анонса: „ А в този момент, дано като вагина на супермодел да се отворим и да посрещнем топло Леонардо ди Каприо! “

Закачката се повтори пред 2020 година, когато комедиантът сподели, че откакто Леонардо ди Каприо е излязъл от премиерата на близо 3-часовия „ Имало едно време в Холивуд “, гаджето му към този момент е била прекомерно остаряла за него.

Но какво като Рики Джървейс се майтапи, а всички останали се смеем за неналичието на расово и възрастово многообразие измежду приятелките на Ди Капио, щом 48-годишният артист отново е с млада жена до себе си? Ако Лео не се стеснява да излиза обществено с тях, то всичко е наред.

Виктория Ламас и Леонардо ди Каприо бяха снимани от папараци на 21 декември да напущат дружно първокласен ресторант в Холивуд и да се качват в една кола.

„ Двамата участваха на групова вечеря, само че си потеглиха дружно “, споделя източник за The Hollywood Insider.

Минути след публикуването на папарашките фрагменти се разбра, че младият модел е щерка на Лоренцо Ламас – сътрудник на Леонардо ди Каприо, който стана известен през 90-те с тупаниците, които раздаваше в екшън филми и сериали като „ Ренегат “, „ Змиеядец “ и „ Последен конфликт “.

Все още не е ясно дали тази връзка на Ди Каприо ще мине в графата „ дълготрайни “ и дали Лоренцо Ламас утвърждава фактът, че щерка му ще влезе в и без друго просторния лист с гаджета на звездата от „ Завръщането “.

Източник на Page Six твърди, че Виктория и Ди Каприо се срещат неотдавна и избират да не избързват със сериозното обвързване, преди да са се опознали.

А това по всяка възможност значи, че таткото екшън звезда към този момент гледа в профил връзката на щерка си с безконечния ерген на Холивуд.

Преди да се появи на вечеря с Виктория Ламас, се говореше, че Леонардо ди Каприо излиза с различен рус и хубав модел – Джиджи Хадид. Двамата бяха засечени да обядват дружно в интимна конюнктура, което даде самун на слуховете, че артистът е превъзмогнал раздялата си с Камила Мороне.

Ди Каприо и Мороне бяха дружно близо 4 години, един от най-продължителните интервали, в които звездата е бил привързан за една жена. Но няколко месеца откакто излезе от „ Клуб 25 “, моделът мина в листата на някогашните приятелки на артиста.

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се срещат за първи път през 2008 година, когато тя е единствено на 12 година, а индивидът, който ги среща, е Ал Пачино.

По това време екранният Майкъл Корлеоне е имал връзка с майката на Камила – Лусила Сола, а като един от най-близките другари на Пачино, Ди Каприо постоянно е гостувал в дома им.

През 2017 година артистът публично показа Камила като идната си другарка, като я предложения да го придружи на Филмовия фестивал в Кан. Двамата бяха дружно и на рождения ден на водещата Елън Дедженерис.

При раздаването на премиите „ Оскар “ тази година Мороне правеше компания на Ди Каприо и се засмя на шегата, че артистът дава всичко от себе си, с цел да се бори с климатичните промени и да остави една по-чиста планета за своите приятелки.

Оттогава обаче изтече доста вода, Камила Мороне е вчерашна вест, а Леонардо ди Каприо излиза с нова и няколко години по-млада моделка. Със сигурност и тази му връзка ще въодушеви море от мемета в интернет, само че това няма значение.

Все отново малко на брой са мъжете, които могат да кажат, че всяка от приятелките им е изкусителка като от корица за списание, а това също си е гений осведоми webcafe.bg.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР