Кристофър Нолан е сред най-известните холивудски режисьори, създал популярни филми

...
Кристофър Нолан е сред най-известните холивудски режисьори, създал популярни филми
Коментари Харесай

Готов ли е да се пенсионира Кристофър Нолан

Кристофър Нолан е измежду най-известните холивудски режисьори, основал известни филми като " Интерстелар ", " Генезис ", " Дюнкерк ", " Мементо ", както и няколко от филмите за Батман. Най-новият му план  пък ще можем да гледаме от този петък, 21 юли.
 Кристофър Нолан поддържа стачката в Холивуд малко преди премиерата на
В какво се зарече режисьорът на " Опенхаймер "

Кристофър Нолан застава зад значима идея

Покрай стартирането му по кината режисьорът дава няколко изявленията, в които разкрива дали възнамерява скоро да се пенсионира и кои са филмите, които в никакъв случай (повече) не би се захванал да прави.

За подкаста ReelBlend Кристофър Нолан споделя, че схваща гледните точки на сътрудниците си  (който твърди, че ще се пенсионира след десетия си филм) и  (който пък желае да прави филми до момента в който стане на 80, само че неотдавна призна, че остарява).

" Пристрастяващо е да разказваш истории в киното. Това е доста упорита работа, само че е доста занимателно... Малко мъчно е да си представиш да спреш непринудено ", споделя Кристофър Нолан.
 Снимка 626759

Той споделя още, че е изцяло склонен с мнението на Тарантино, че когато човек не може да сътвори филм, който да дава отговор на упованията на публиката, то тогава по-добре да не се и пробва. И по думите му тъкмо такава би трябвало да бъде гледната точка на някой, който цени филмовото изкуство.

От своя страна  признава, че не е напълно сигурен, че би се доверил на личното си чувство за цената на дадена творба, с цел да разбере дали тя би трябвало да бъде основана или не. И не крие, че макар че харесва и по-посредствени филми, той самият се е опитвал да резервира " съвършена известност ".

В друго изявление, този път в YouTube канала Hugo Décrypte, пък режисьорът по-ясно декларира, че си показва да продължи да прави филми в идващите 10 години. Но изрично отхвърля концепцията да се захване с ефирен сериал. Или пък да режисира нов " Междузвездни войни ". Или пък различен нов филм за супергерои.
 Нов филмов откъс на Oppenheimer на Кристофър Нолан с Килиън Мърфи
Нов филмов откъс на Oppenheimer на Кристофър Нолан с Килиън Мърфи

Ядреното оръжие е все по-близо до кината

Последното значи, че щом надали ще забележим нов " Батман ", режисиран от Кристофър Нолан, надали ще можем да се надяваме да забележим отново и  като Черния рицар. И това е по този начин, защото артистът преди време съобщи, че още веднъж би изиграл Брус Уейн, единствено при положение, че режисьор е Нолан, напомнят ни от Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР