Кристиян Димитров започна като титуляр и изигра цял мач при

...
Кристиян Димитров започна като титуляр и изигра цял мач при
Коментари Харесай

Кр. Димитров с престижна победа в Хърватия

Кристиян Димитров стартира като титуляр и изигра цялостен мач при трагичната победа на Хайдук Сплит като посетител с 3:2 в дербито против първенец Динамо Загреб в 34-ия кръг от хърватското състезание. Бившият бранител на Ботев Пловдив получи жълт картон.

Мачът се трансформира в същинско представление, макар че преди него Динамо към този момент си бе обезпечил купата и имаше с 22 точки повече от Хайдук. Домакините поведоха в 13-ата минута с гол на Лука Иванушец.  В средата на полувремето гостите получиха дузпа, само че звездата Мийо Цакташ даже не уцели вратата.

В 31-ата минута Марио Чуич се разписа за 1:1. В добавеното време на първата част Армин Гояк от Динамо първо получи жълт картон, а по-късно беше изпъден, откакто при въздушно единоборство удари с лакът Димитров.

С човек повече везните като че ли се наклониха към сплитчани, само че в 61-ата минута Мислав Оршич вкара за 2:1 в интерес на Динамо.  В края Хайдук се възползва оптимално от численото си преимущество и реализира цялостен поврат. Чуич вкара втория си гол в мача за 2:2 след асистенция на Цакташ, а в 86-ата минута Кевин Теофил-Катрин прати топката в личната си врата, написа Dsport

Хайдук на Кристиан Димитров има 57 точки на пето място, а пред него с изключение на Динамо са Осиек с 62, Локомотива (Загреб) с 61 и Риека с 58.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР