Кристина Валериева и Велла Николова от випуск 2014 на ППМГ

...
Кристина Валериева и Велла Николова от випуск 2014 на ППМГ
Коментари Харесай

Бивши възпитаници на ППМГ – Враца с награда „Студент на годината“

Кристина Валериева и Велла Николова от випуск 2014 на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ във Враца са носители на престижанта премия „ Студент на годината “ на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “. И двете девойки са приключили паралелка с профил „ Биология и здравно обучение “ на елитната врачанска гимназия. Техен учител по профилиращия предмет е била госпожа Величка Младенова – старши преподавател по биология и здравно обучение.
Кристина Валериева е победител в състезанието „ Студент на годината “ в категория „ Здравеопазване “ Тя е и ръководител на Асоциацията на студентите по медицина в СУ. От организацията споделиха, че са щастливи техният водач да е същински образец за подражателство.
Велла Николова, която също е някогашен ученик на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “, е спечелила 3-та премия в категория „ Природни науки и биотехнологии “ на същия конкурс.
„ Дори и след завършването на гимназията триумфите на нашите ученици не стихват. Те освен дават мотив за горделивост, само че и са следващото доказателство за качественото обучение, което учениците получават в ППМГ „ Акад. Иван Ценов “, съобщи шефът на гимназията Татяна Василева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР