Кристина Ричи разкритикува ръководството на Академията по повод преразглеждането на

...
Кристина Ричи разкритикува ръководството на Академията по повод преразглеждането на
Коментари Харесай

Кристина Ричи с остра критика към Оскарите

Кристина Ричи разкритикува управлението на Академията във връзка преразглеждането на номинацията на Андреа Райзбъро за „ Оскар ” за осъществяването ѝ във кино лентата " За Лесли ".

Миналата седмица ръководителите на Академията за кино изкуство и просвета оповестиха, че ще извършат " обзор на процедурите на акцията " в светлината на " изненадващата " номинация на Андреа Райзбъро за най-хубава актриса - въпреки че не я загатнаха по име.

 Добави изложение

                                         Андреа Райзбъро

 

В отговор на новината Кристина Ричи се включи в Instagram, с цел да разкритикува шефовете на Академията.

" Изглежда занимателно, че " изненадващата номинация " (което значи, че не са изхарчени тонове пари за позиционирането на тази актриса), на едно законно ослепително осъществяване се посреща с следствие ", написа тя.

" Значи единствено филмите и актьорите, които могат да си разрешат скъпо платени акции, заслужават самопризнание? ", написа Ричи.

Актрисата от " Yellowjackets " продължи: " Сигурна съм, че тя няма нищо общо с акцията. Тези неща не се управляват и не се вземат решение от самите артисти и все пак в този момент нейната номинация ще бъде опетнена от това. И в случай че тя бъде отнета, някои ще би трябвало да ги е позор ".

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР