Кристина Пасхова е заснела как двама души се опитват да

...
Кристина Пасхова е заснела как двама души се опитват да
Коментари Харесай

Мрежата прегря: Хора се мъчат да качат готварска печка в линейка СНИМКИ

Кристина Пасхова е снимала по какъв начин двама души се пробват да качат готварска печка на задните седалки на кола за спешна помощ. Случката е от столичния квартал " Младост 1 ".

На споделените в мрежата фрагменти се вижда по какъв начин двамата души се пробват да натикан готварската печка на задните седалки по всевъзможни способи, само че не им се получава.

Не е ясно дали " интервенцията " по качване на печката в колата за спешна помощ е приключила сполучливо. Не е ясно и какво налага битовата техника да бъде транспортирана със специализиран автомобил за здравна помощ.

Ситуацията успя да провокира доста мнения в обществената мрежа Facebook.

" Когато извозването е по-скъпо от уреда ", написа Тодор Венков.

" Тия вършат клошарски осъществявания със служебната кола и в работно време ", разяснява Николай Симеонов.

Николай Симеонов споделя още, че е станал очевидец на сходно осъществяване, само че с инкасо автомобил.

" Виждал съм ги да правят същите осъществявания, само че с брониран инкасо бус, в който товариха хладихник, оставен до резервоар. Сигурно го караха за скрап ", написа той.

" На печката й е прилошало, по този начин ли да разбирам ", написа Франческа Богданова.



Проверка на GlasNews.bg сподели, че профилираният автомобил служи за превозване на пациенти на диализно лекуване. Този вид транспортни средства са регистрирани " коли за спешна помощ " по смисъла на закона.

Нещо доста важно - съгласно хигиеничните и здравословни условия за предотвратяване на положителното здравословно положение на хората, транспортните средства би трябвало да се употребяват единствено и само за превозване на пациенти. 

С транспортните средства, с които се транспортират пациенти не следва да се транспортират други жители, с изключение единствено на съпътстващите, за пациентите, нуждаещи се от лекуване, да бъдат защитени от странични инфекции и вируси заради понижения им имунитет и защитни функционалности на организма.

Кадрите, оповестени в обществената мрежа обаче, демонстрират, че транспортните средства не се употребяват по предопределение и в нарушаване на политиката фирмата транспортьор.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР