Кристина Карильо-Букарам има милион последователи в YouTube и Instagram. Тя

...
Кристина Карильо-Букарам има милион последователи в YouTube и Instagram. Тя
Коментари Харесай

32-годишната Кристина още се пази девствена, защото... /снимки/

Кристина Карильо-Букарам има милион почитатели в YouTube и Instagram. Тя има какво да покаже и да каже. Запознайте се с Кристина Карильо-Букарам, на 32 години. Еквадорска и ливанска кръв текат в нейните вени. Тя е веган и сполучлив блогър. И също по този начин - девствена.
В обществените мрежи Кристина е по-известна с псевдонима си FullyRawKristina. В канала си в YouTube има абонирани близо 1 милион души.
Обикновено момичето споделя видеоклипове, на които демонстрира какво яде и по какъв начин се поддържа във форма. Но тази година тя призна пред камерата, че към момента е девствена.
"Израснах в семейство на православни християни. Забраната за полови контакти преди брака е една от основите на моя светоглед. И аз към момента се придържам към полезностите, които внедрих в детството си ", споделя Букарам.
Видеото е гледано от над половин милион консуматори. Клипът е записан на Бали преди две години, само че Кристина твърди, че той към момента е настоящ и нищо не се е трансформирало оттогава.
Освен обстоятелството, че Кристина се пази за бъдещия си брачен партньор, има още една причина, заради която съумява да резервира целомъдрието си - липса на време.
"Започнах да работя на 18-годишна възраст. Прекарах цялото си всекидневие, цялата си пристрастеност и полова сила за кариерното развиване. Казано по-просто, аз не бях на път към гаджетата ", разкри още тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР