Кристина Дунчева, майката, която закла двете си деца в Сандански,

...
Кристина Дунчева, майката, която закла двете си деца в Сандански,
Коментари Харесай

Пълен шок! Ето какво прави в ареста Кристина, заклала децата си Ивон и Васил

Кристина Дунчева, майката, която закла двете си деца в Сандански, е спокойна в следствения арест в Благоевград, оповестява Struma.com. Спи непробудно, храни се добре, не плаче. Даже през вчерашния ден сутринта е протестирала, че закуската и се бави. Не приказва за случилото се, не загатва децата си.

Явно е, че дамата към момента не осъзнава какво е направила, което навежда на мисълта, че психологичното ѝ здраве е мощно разтърсено. Преди дни с решение на Окръжен съд Благоевград тя бе оставена за непрекъснато в ареста, по преценка на окръжния арбитър Красимир Аршинков.



Адвокатът и описа сензационни неща за аргументите за настоящето и положение, отричайки Кристина да е психологично болна. Според бранителя и тя е в меланхолия, краткотрайно положение, породено от разприте в фамилията.

В Сандански към момента случилото се е измежду най-коментираните тематики. Близките на Кристина не престават да упрекват мъжа, с който тя живеела на фамилни начала в непрестанен тормоз, довел 32 годишната жена до положението, в което тя сграбчи ножа и закла безмилостно двете си деца на 3 и 5 години.



Голяма част от санданчани пък пази семейство Трайкови, потвърждавайки, че Георги обожавал децата си и доста от нещата, които юристът сподели за гнет над дребните, Ивон и Васил, са извънредно погрешни.

Бащата Георги не е на себе си след случилото се, неговият татко Васил е в болница, сестра му Силвия напусна Сандански, потънала в тъга, а майка му е със сърдечни пристъпи, зачестили след случая.

Братът на Кристина пък се върна от чужбина и приказва за гнет над сестра му, трансформирал я изцяло.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР