Кристина Агилера се завърна на сцената с концерт в Маями

...
Кристина Агилера се завърна на сцената с концерт в Маями
Коментари Харесай

Кристина Агилера се завърна на сцената след 10-годишно отсъствие

Кристина Агилера се завърна на сцената с концерт в Маями след 10-годишно неявяване, през което се посвети на децата си, заяви Контактмюзик. Концертът в Маями е първият от турнето " Liberation " на Кристина Агилера. Тя беше доста разчувствана и изясни на почитателите си какъв брой доста са й липсвали осъществяванията онлайн, предава Българска телеграфна агенция.

" Да бъда майка е в действителност значимо за мен и аз върша всичко сама. Не желая да усещат, че живеят в сянката ми, или че не са значими. Не желая да съм такава майка, по тази причина се отдръпнах поради тях. Но мама би трябвало да се върне към това, което би трябвало да прави " - сподели тя от сцената.

Кристина Агилера има две деца. Синът й Макс Лирон е на 10 години, а щерка й Съмър Рейн - на четири. Макс може един ден да се причисли към нея на сцената, тъй като има " необикновен глас ".

В пауза сред песните Кристина Агилера пусна тизър от нова ария, която наподобява се споделя " Wonderland ", само че не разгласи по кое време ще я пусне.

Предишното турне на Кристина Агилера " Back to Basics " беше през 2008 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР